Avtrillarcupen 2020

Att ramla av är nog det de flesta ryttare är mest rädda för. Och med all rätt - det är såklart aldrig kul att flyga av. Tills nu, vill säga..

Inom ridsporten har det sedan decennier tillbaka varit en tradition att man bjuder sina ridkompisar på tårta i händelse av en avramling. Men som ridlärare blir det ju ett gäng tårtor (ca 75 st från årsskiftet till mitten på mars) och det kan vara en god idé att ha figuren i åtanke. Därför startade jag denna cup. Nu SKA vi plötsligt dratta av, så ofta vi kan, medvetet eller omedvetet.

För varje avramling får man ett poäng och den som har flest poäng vid slutet av året vinner! 

Vi kommer att ha 1a, 2a och 3e pris i den här cupen och den innehåller följande priser:

* En pokal (fylld med godis)

* En rosett

* Ett hemligt paket

Jag kan med den största glädjen berätta att vi har sponsorer! 
Kika gärna in hos dem och lär känna deras utbud. 

Mountain Horse.JPG

Mountain Horse var ett av de första märkena jag stötte på när jag var en liten ponnyryttare. Våra stalljackor kom från dem och mina första par vinterridstövlar likaså. Kvalitet och funktionalitet än idag. 

DalarnaDesign.JPG

Hos Dalarna Design of Sweden kan du köpa dig ett stycke Dalarna. Vackra produkter från tillverkare och designers som har hittat sin inspiration i Dalarnas traditioner. 

Gardinerna i min läderverkstad kommer härifrån. Dalahästar och kurbits är sällan en dålig kombination. 

Kentaur.JPG

Jag prenumererade på Kentaur redan i yngre tonåren. Tyvärr la tidningen ner efter en tid och var borta från tidningshyllorna i många år, men nu när den åter finns i butikerna så köp ett ex och låt er hänföras av exklusiva repotage med fantastiska bilder på våra älskade fyrrbentingar. 

Djurens Lanthandel.JPG

Hos Djurens lantandel hittar du det mesta till dina djur. Vare sig du har lantbruksdjur eller traditionella sällskapsdjur så finns det något för alla både i foder och tillbehör. 
Kunnig personal kan guida dig igenom foderträsket och vill du få tag i en produkt som inte finns i sortimentet just nu - fråga. De gör sitt yttersta för att tillgodose ditt behov. 

AboutaHorse.JPG

Har du kanske undrat var mina tjusiga klockor i stallet kommer ifrån? Eller de små statyetterna av hästhuvuden eller den lilla gunghästen i trä?
De kommer från About a Horse som har sitt säte i Dalarna. Superläckra produkter och inredningsdetaljer, alla hästrelaterade. 

© Stall Övre Tappen is Proudly created with Wix.com

Telefon:
0709-890998
E-mail: ebba.grip@gmail.com

Adress

Källergården
Övre Tappen 104

714 94 Kopparberg

Följ oss

Företaget innehar
F-skattsedel och
§16-tillstånd

 • Facebook
 • Instagram

  Stöd

  Svenska Hästars Värn

  och Beridna Högvakten

  This site was designed with the
  .com
  website builder. Create your website today.
  Start Now