Mästerskapet 2021

Förra året hade vi Avtrillarcupen.

312 avramlingar totalt!

Det hade alltså sålts 312 fler tårtor under förra året om vi hade gått i gamla fotspår och bjudit på tårta för varje gång någon trillade av. 

Vinnarna blev:

1. Signe - 55 poäng

2. Ester - 40 poäng

3. Julia - 38 poäng

4. Alma J - 21 poäng

5. Molly - 20 poäng

6. Alice - 18 poäng

Stort grattis till er!

I år ändrar vi konceptet lite. Det blir mästare i olika utmaningar.

* Avtrillarmästare! - Ramla av flest gånger.

* Barbackamästare! - Rid barbacka flest gånger.

* Stigbygelmästare! - Rid utan stigbyglar flest gånger.

En vinnare i varje utmaning utses.

DESSUTOM:

* STALLMÄSTARE 2021 - Den som har flest poäng totalt av alla utmaningar koras till årets stallmästare.

Självklart har vi pokal och rosett till vinnarna i år med. 

Mountain Horse.JPG

Mountain Horse var ett av de första märkena jag stötte på när jag var en liten ponnyryttare. Våra stalljackor kom från dem och mina första par vinterridstövlar likaså. Kvalitet och funktionalitet än idag. 

DalarnaDesign.JPG

Hos Dalarna Design of Sweden kan du köpa dig ett stycke Dalarna. Vackra produkter från tillverkare och designers som har hittat sin inspiration i Dalarnas traditioner. 

Gardinerna i min läderverkstad kommer härifrån. Dalahästar och kurbits är sällan en dålig kombination. 

AboutaHorse.JPG

Har du kanske undrat var mina tjusiga klockor i stallet kommer ifrån? Eller de små statyetterna av hästhuvuden eller den lilla gunghästen i trä?
De kommer från About a Horse som har sitt säte i Dalarna. Superläckra produkter och inredningsdetaljer, alla hästrelaterade. 

Kentaur.JPG

Jag prenumererade på Kentaur redan i yngre tonåren. Tyvärr la tidningen ner efter en tid och var borta från tidningshyllorna i många år, men nu när den åter finns i butikerna så köp ett ex och låt er hänföras av exklusiva repotage med fantastiska bilder på våra älskade fyrrbentingar. 

Djurens Lanthandel.JPG

Hos Djurens lantandel hittar du det mesta till dina djur. Vare sig du har lantbruksdjur eller traditionella sällskapsdjur så finns det något för alla både i foder och tillbehör. 
Kunnig personal kan guida dig igenom foderträsket och vill du få tag i en produkt som inte finns i sortimentet just nu - fråga. De gör sitt yttersta för att tillgodose ditt behov. 

Foderlucjan.JPG

Vill du köpa utrustning till din häst, dig själv eller dina barn? Eller kanske nåt till hunden eller katten?
Då är ett hett tips att kika in hos Foderluckan. 
De har förutom det traditionella man kan vänta sig av en hästbutik även roliga tillbehör som sätter guldkant på stallvaron. Slår även ett slag för deras service som är utöver det vanliga. 

uhip.JPG

Trendiga, sköna och funktionella kläder hittar du hos Uhip. Deras kläder är speciellt designade för att kunna vistas en hel dag i stallet, oavsett om du är i stallet eller i sadeln. Smarta detaljer som handvärmare, lättillgängliga fickor och i vissa fall, bensnören tillhör normen på deras jackor. 
Sköna funktionströjor och mössor i merinoull hittar du också här. 
Och - om du jobbar ofta i stallet, så tipsar jag varmt om Uhips Stable Pants!